Idrottsgala och 100-årsjubileum för LISA under 2018

LISA har ett spännande år framför sig. Inte nog med att vi fyller 100 år under 2018, nu är det även bestämt att vi kommer att arrangera en idrottsgala i samarbete med Landskrona stads Fritids- och kulturförvaltning under sommarens SM-vecka.

Under SM-veckan i sommar kommer vi i samarbete med Landskrona stads Fritids- och kulturförvaltning bjuda in till idrottsgala. Under de senaste åren har LISA tillsammans med stadens näringsliv arrangerat Landskronagalan, men från och med 2018 blir det återigen en renodlad idrottsgala.

Syftet med galan är att fira och uppmärksamma Landskronas duktiga idrottare och föreningar. Eftersom det samtidigt pågår SM-vecka känner vi att det faller sig naturligt bidra till idrottsfebern genom att denna gång arrangera galan i stadens centrum. Centrum blir även en mötesplats och ett område för aktiviteter som vi från LISA kan erbjuda under veckan för att locka fler till att idrotta, träna eller motionera för ett långt och aktivt liv.

Möjlighet för företagare att delta
LISA har ambitionen att ge fler och mindre företagare möjligheten att delta i idrottsgalan och på så vis stötta föreningslivet i staden. Vi vill öppna dörren för fler att synas i sammanhanget. Ingen blir gladare än vi om intresset för att stötta galan blir stort så att vi kan göra en så härligt idrottslig upplevelse som det bara går. Allt överskott från galan kommer att gå tillbaka till LISA och dess medlemsföreningar.

Exakt när och var i centrum galan kommer att genomföras kommer att fastställas i början av 2018 när planeringen kring SM-veckan är färdigställd. SM-veckan arrangeras i Landskrona och Helsingborg den 2–8 juli.

 

 


Kommentarsfunktionen är inaktiverad.