Ola Selmén blir konferencier på årets Idrottsgala i Landskrona

Idag konstaterar vi att det bara är 4 veckor kvar till SM-veckan. Ska vi vara riktigt noga så cirka 4,5 vecka till Idrottsgalan! Vad passar då inte bättre än att vi idag väljer att berätta att det blir Ola Selmén som blir konferencier i år igen. (ingress)

I år blir husbandet inget mindre än Olas egna, som även är med och spelar i tv-programmet – ”Amigo”. Det kommer bli högt tempo, sång och hålligång hela kvällen.

En av våra artister, som också fått lovord från alla Sveriges hörn, är ingen mindre än skådespelaren, komikern och imitatören, Anders Mårtensson. Anders har lovat att publiken ska få träffa många av hans folkkära karaktärer i sin repertoar.

Biljetter

Säkra upp din biljett till både välkomstmingel, mat, show och kaffe. på måndagen den 4 juni, släpper vi biljetterna. En biljett kostar 495 kr och inkluderar tidigare nämnda delar.  Det går även att beställa dryckespaket till. På biljetten står det även hur man beställer.

Biljetterna köper du i kiosken på bangolfen i Badhusparken vid Nyhamn. Biljetterna går bara att köpa kontantfritt – d v s – det är kort eller swish som gäller.

Närodlad mat i spännande tappning

Maten blir specialkomponerad och närodlad men i en lite ny, spännande tappning. Restauratör för galan och LISA-tältet under SM-veckan är Niclas Lundblad, Pumphuset. Mer om maten och hur den blivit komponerad kommer lite senare.


Kommentarsfunktionen är inaktiverad.