Bubbel och rotfruktschips vid ankomst
Förrätt
Grön soppa på tomater från Kvistofta
stenbitsrom från Borstahusen och rökt färskost
Huvudrätt
Skånska betor i tryffelland
Krossad färskpotatis från Bjäre,
rödlöksmarmelad och emoulsionsås med gräslök
Humus på spritärter
ramslöksolja, krasse och surdegsmigas
Skånsk lufttorkad Linderödsskinka från Alex Charketurier
herrgårdskräm och flädersyltade tomater
Gubbröra på kavring från Olof Viktors
Matjesill, potatis från Bjäre, ekologiskt ägg, dill, gräslök, rödlök och brynt smör
Pålssons kallrökta Nobellax
slanggurka, gele på aquavit från Hven, pepparrot och dillstekt bröd
Rökt gårdskyckling från Raskarum
skånsk chili , färsklök och rädisor i salladstaco
Lammkorv på Glumslövs lamm
krämig sallad på färsk vitkål, picklade senapsfrön och friterad lök
Flatbröd med svampar från Saxtorp
syrad lök, creme fraiche och persilja
Surdegsbröd från Tomatens hus
Dessert
Jordgubbstårta i Mormors glasburk
sockerkaka, jordgubbskompott, vaniljkräm, skånska jordgubbar
och karameliserad vit choklad
Meny komponerad av Isabelle Seger, Nabo Matbar
i samarbete med Pumphuset Borstahusen