Idrottsgalan blir Idrottsfesten.

Onsdag 26 juni är det åter dags för LISA att uppmärksamma och hylla stadens duktiga idrottare och föreningar. Precis som förra året väljer man att lägga festen på Lagunen med fantastisk utsikt över Öresund.

Det som tidigare har hetat Idrottsgalan byter nu namn till Idrottsfesten och blir en del av ”Sommar i Lagunen”

Sommar i Lagunen är samarbete med lokala och regionala aktörer där Landskrona stad bjuder in till en attraktiv mötesplats vid havet för alla Landskronabor och besökare. Som traditionen bjuder kommer det att delas ut priser som Ledarkannan, Årets stipendiater, Årets förening, Årets Unga Ledare och såklart LISA:s Guldmedalj.

Nytt för i år är att själva prisutdelningarna och en del av underhållningen kommer att ske på stora scenen ute på stranden så att alla får chansen att hylla pristagarna, det kommer även att gå att köpa festbiljetter till tältet med mat, dryck och underhållning efter prisutdelningen.

Här på hemsidan kommer vi, fram till Idrottsfesten, att presentera årets pristagare med början på tisdag den 21 maj.


Kommentarsfunktionen är inaktiverad.