Välkomna till Idrottsfesten!

Biljetter beställer du här.

Onsdag 26 juni är det åter dags för LISA att uppmärksamma och hylla stadens duktiga idrottare och föreningar. Precis som förra året väljer man att lägga festen i ett tält på Lagunen med fantastisk utsikt över Öresund.

Som traditionen bjuder kommer det att delas ut priser som Ledarkannan, Årets stipendiater, Årets förening, Årets Unga Ledare och såklart LISA:s Guldmedalj.

Nytt för i år är att själva prisutdelningarna och en del av underhållningen kommer att ske på stora scenen ute på stranden så att alla får chansen att hylla pristagarna, det kommer även att gå att köpa festbiljetter till tältet med mat, dryck och underhållning efter prisutdelningen.

 

Festbiljetten kostar 250 kronor och då ingår ett glas bubbel, en mingeltallrik med skånska tapas och underhållning i tältet efter prisutdelningen.

 

Bubbel serveras från 18.00 och prisutdelningen börjar 19.00

Hjärtligt välkomna!


Kommentera