Idrottsfesten – en riktig fest!

Återigen samlades Landskrona för att hylla dem som håller vår stad i rörelse, både aktiva och ledare. Formatet var aningen förnyat för året och detta för att så många som möjligt skulle kunna delta. I tältet på Lagunen serverades mat och dryck genom Lock Stock & Barrels försorg. Det bjöds på en fint komponerad tapas-bricka och drycker efter var och ens smak. I januari blev det klart att Felix Elofsson från Landskrona Ski Club tilldelas Landskrona Idrottsföreningars Samorganisations Guldmedalj för 2018 samt att Urban Hector från BK Landora erhåller den prestigefyllda ledarkannan. Dessutom förkunnades även att Landskrona Atletklubb blir Årets Förening 2018 och att Emma Sandell från Landskrona Kvinnliga GF utses till Årets Unga Ledare 2018. Årets tio ungdomsstipendiater var: Oscar Elofsson, Landskrona Ski Club, Melanie Dahlberg, Landskrona Ski Club, Emil Hassling, Landskrona Simsällskap, Meja Engdahl Petersson, Landskrona Kvinnliga GF, Tuva Henckel, Landskrona Kvinnliga GF, Alvin Broman, Landskrona Atletklubb, Hanna Brodin, Landskrona Atletklubb, Saga Classon, Viarps Kör- och ridklubb, Elsa Classon, Viarps Kör- och ridklubb och Ebba Persson, Landskrona Ridklubb.

Foto: Kary Persson, Landskrona Direkt.

 

De tio ungdomsstipendiaterna prisas på de allmänna scenen.

 


Kommentera