Karneval 2020

 

  

Landskrona

                    Karnevalen den 23 juli – 25 juli 2020.

 

 

Till samtliga medlemsföreningar i LISA.

 

Den 23-25 juli är det återigen dags för Landskrona Karnevalen!

Detta innebär stora inkomstmöjligheter för din förening då ni har möjlighet att bemanna tivolit, toalettbyarna och cykelparkeringarna.

Missa inte detta tillfälle att tjäna pengar till föreningen. Nedan följer en presentation av de aktiviteter ni kan bemanna.

 

Nöjesfält.

LISA svarar för bemanningen på tivolit. Tjänstgöringen fördelas till LISA:s medlemmar efter gjord intresseanmälan. 20% av tivolits omsättning fördelas sedan till tjänstgörande klubbar efter gjord arbetsinsats. Det är ett ABSOLUT KRAV att man är minst 18 år för att bemanna tivolit.

 

Toalettbyar

LISA svarar för bemanning av toalettbyar som finns i Karnevalsområdet. Tjänstgöringen fördelas till LISA:s medlemmar efter gjord intresseanmälan. Behållningen fördelas till LISA:s medlemmar efter gjord arbetsinsats.

Ett ABSOLUT KRAV är att man är minst 15 år gammal för att bemanna toalettbyarna och minst 18 år för att bemanna sista kvällspasset.

 

Cykelparkering.

LISA svarar för bemanningen av cykelparkering som finns i Karnevalsområdet. Tjänstgöringen fördelas till LISA:s medlemmar efter gjord intresseanmälan. Behållningen fördelas till LISA:s medlemmar efter gjord arbetsinsats. Det är ett ABSOLUT KRAV att vara minst 15 år gammal för att bemanna cykelparkeringen och minst 18 år för att bemanna sista kvällspasset.

 

Bemanning på alla platser kommer att ske enligt följande: Torsdag, fredag och lördag mellan 12-01 i 3,5 eller 3 timmars pass enligt vad vi vet just nu.