Film idrottsgalan 2011

Connecting LA

LISA tillsammans med Centrum & Österlyftet, LION Citadella och Rädda Barnen startade i April 2010 ett projekt i Landskrona som heter Connecting LA. Tanken med Connecting LA är att unga tjejer mellan 13 och 20 år ska få prova på föreningslivet i Landskrona med guidning av connecting LA. På så sätt kombineras en meningsfull och rolig fritidssysselsättning med en aktivitet efter skoltid. Musik var ett stort intresse och av det födes idéen om en musikvideo som du kan lyssna på här.

Cityidrott på Dammhagsskolan

LISA tillsammans med Landskrona Stad startade i januari 2010 ett projekt i Landskrona centrum som heter CityIdrott. Tanken med CityIdrott är att barn och ungdomar mellan 6 och 12 år ska få prova på en massa olika idrotter. På så sätt kombineras en meningsfull och rolig fritidssysselsättning med en aktivitet efter skoltid.

Landskrona Idrottsgala 2010 – Tech4Event

TECH 4 EVENT stod för all scenteknik som ljud, ljus, bild, scen osv under Landskrona Idrottsgala 2010. 2010 års gala leddes av tv- profilen Ann Wilson och underhållningen stod bla. kända imitatören och röstskådespelaren Anders Mårtensson för samt showartisterna Chris Lindh och Anna-Lena Björklund. Filmen är producerad av Jacob Nyremark, Jappz Productions för TECH 4 EVENT Copyright 2010.